Massage- och bastukväll

Bastusäsongen är nu igång och som valigt träffas vi fredagar kl. 19 på idrottsplatsen. Just nu planerar vi två undantag för ”lite extra”-kvällar.

Information om massage- och bastukvällar

Byalaget har kommit i kontakt med personer som gärna kommer ut och masserar på plats. Detta tänkte vi köra i kombination med kvällar där man kan sitta och snacka lite,  basta och de som vill kan man nu boka upp tid för massage.

De första två kvällarna som vi har bokat är med en tjej som heter Moa Raftmark. Ni kan läsa en kortare presentation i bilden om Moa. Själva behandlingen kommer utföras i ett separat rum som vi kommer piffa till, nere på Idrottsplatsen.

Är efterfrågan stor så kommer vi försöka anordna detta ett antal gånger. Kostnad för detta kan skilja något per gång, beroende på vad för slags behandling som erbjuds och vem som utför den. Kan ni inte dessa dagar men gärna hade velat vara med en annan gång så meddela gärna så vi vet.
Konakta Jenny via telefon eller SMS för att boka tid på 0736-506137. Betalning sker kontant på plats.
I skrivande stund är följande tider lediga:
”Grabbkvällen” lördag 13/10:
18.35-19.00
19.45-20.10
20.20-20.35
20.45-21.10
”Tjejkvällen” fredag 19/10:
20.45-21.10